Whiskey och Pink Floyd

23jul  Oban - Craobh Haven (Sydvästra Skottland)
Lämnar Oban efter att ha gjort ett studiebesök i Oban Single Malt Destilleri, grundad 1794! Efter provsmakning vinglade vi tillbaka till Ambika (med en nyinköpt flaska Oban single malt i näven). En STOR nykokt krabba köper vi på vägen.

Kastar loss och styr kosan söderut (!) i sol förvisso men bara 14 grader. Upptäcker en trevlig marina på vägen och lägger till där, i Craobh Haven, och mumsar på krabba och mozzarellasallad.
Bestämmer oss för att ta en tur i vildmarken och klär på oss utrustning därefter; kängor, ryggsäck och myggolja. Off we go! Längre och längre in i bushen, upp på bergen, mellan bäckar, genom ormbunkar och längst stränder fulla av tång i lågvattnet. Vi är helt ensamma i världen... Plötsligt dånar "The Wall" av Pink Floyd ut i nejden och fåglarna flyr i vild panik. Ett stenkast bort har ett gäng samlats på ett "Private Party" och rockmusiken börjar skalla mellan bergstopparna och i havsvikarna. Något snopna vänder vi kosan hemåt och tar en stärkande hutt i sittbrunnen.




Krabba, modell större och jättegod!





Kommentarer
Postat av: grodan

Ja vad ska man säga- Pink Floyd till trots så verkar det inte gå någon större nöd på er. Spara den krabbklon tills jag kommer tack. Kram

2010-07-24 @ 08:56:34
Postat av: The Björnrike people

Vi säger bara Ekbergs fisk, Hede Camping, Bölköle, Kullens gårdsmejeri och Klövsjö Stenungsbageri. Fast krabba och Oban låter ju förträffligt, förståss.

Ha de så gott!

2010-07-26 @ 20:06:49
Postat av: Elisabet K

Trots regn och rusk så verkar ni ha det hur bra som helst,"some crab" Puss och kram

2010-07-27 @ 10:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0