Lyx i Marina Rubicón

15okt, Rubicón, Lanzarote (28.51N 13.49W)

Här går det sannerligen ingen nöd på oss! Vi har tagit semester från semestern och vilar ut från det jobbiga (!?) långseglandet vid marinans fina pool, som ingår i hamnavgiften. När vi inte orkar sola och bada längre, kravlar vi oss iväg till poolserveringen och äter lite tapas och dricker ett glas iskall öl... När vi har badat klart går vi längst den vackra strandpromenaden och njuter av utsikten mot Fuerteventura och smaken av ett glas kallt vitt vin och mogna gröna oliver.....

Låter det otroligt? Ja, men det är sant! Man får nypa sig i armen!!! Fast vi har jobbat liiiite: vi har oljat in teaken i sittbrunnen, vilket tog exakt 33,5min. Sedan fick vi ledigt resten av dagen :) 

Igår träffade vi några fler svenska långseglare här, S/Y SALT och några glas vin i sittbrunnen på S/Y OSOFIN. Vid vår brygga ligger en trevlig norsk kille (på 61år) med sin båt, han ligger här året runt för 50 000 SEK! Ett alternativ till sommarstuga!?

Imorgon bär det iväg till Fuerteventura och troligtvis några dagar på svaj i vackra vikar på väg till Gran Canaria, dock utan Internet på vägen... :D




VM i Puerto Calero, Lanzarote. Den svenska RC44:an ligger tvåa när vi passerar - Lycka till säger vi!




Så skönt vid poolen... omväxling förnöjer :)



Två snackiga killar som visslar på tjejerna som går förbi :D
Fuerteventura i bakgrunden. Här kan man nästan alltid se över till nästa ö...



Kommentarer
Postat av: Totte

Hej! Ni ser ut att leva ett hårt liv där ute på havet.Här hemma har vi, idag, ett strålande väder med flera minusgrader nu på morgonen. Hanne och jag är på väg ut till Landsort över helgen. From India: no news!

Njut av solen !!

2010-10-16 @ 10:42:52
Postat av: lasse & erja

Hej Totte:

Stenhårt liv här men vi försöker stå ut :). Du glömde skriva i gästloggen!! Skicka några rader via mail så fyller vi i boken, OK? Så skickar vi lite mer bilder på Doradon per email... a deal? Kom hit och segla istället för Jet :D

2010-10-16 @ 12:49:48
Postat av: Eva o Lalle

Jag förstår ingenting...här har vi lite hagelskurar och man fryser utan handskar. Minus på natten och en massa jobb! Å SSK är inte så lyckosamma i elitserien...Ack ack!! O arbetet här hemma är något mer än 30 minuters arbete och ha ynnesten kliva upp halv fyra på morgonen nja på natten, för att åka till det trevliga positiva arbetet....ja ja inte är vi avundsjuka... eller?

Men vi unnar er allt gott! NJUT NJUT NJUT!

Hur går det med midje o stjärtmåtten??

Ser inte speciellt farligt ut på bilderna..

2010-10-16 @ 17:30:15
Postat av: Jan-A

Hej,

Härligt att läsa att ni inte plågas allt för mycket.

Rapport från Björnrike: Snöfall med tunt snötäcke, -2 och snålblåst. Undervåningen är nu inredd och härlig att bo i.

Jobbar på distans under dagarna och målar övervåningen på kvällarna.

Mycket nöje !



Jan-A

2010-10-18 @ 09:04:24
Postat av: lasse & erja

Eva & lalle: Hmmm later inget vidare med sno,etc. ta pa handskarna eller kom till kanarieoarna.. :D



Jan-A; Later bra med fardig undervaning, grattis! skit i snon, las bloggen istallet :D Victor har fatt pa vinterhjulen - tack for hjalpen!!

2010-10-18 @ 19:47:06
Postat av: Marie Holmqvist

Oj, oj, oj... hårt liv... nej inte är jag avundsjuk inte.. här var vi mörkt och mysigt när vi går upp på morgonen och även när vi kommer hem från det älskade jobbet. Lite så där "hurvet" och mysigt, lite snålblåst... faktiskt blå himmel och sol i helgen som gick. Nä, inte är jag avundsjuk inte... snygg baddräkt ;O) Du valde alltså den vita underdelen den dan´.. ja, ja.. de går de med om man är brun om mage och ben och det lär du väl vara ett tag framöver. Nää jag är inte avundsjuk på att du kommer hem över jul/nyår och ska gå där och glänsa i backen brunbränd och Oonödigt snygg. Vad får man inte stå ut med från sina vänner...suck..

Njut kära vänner NJUUUUUT!!!

2010-10-18 @ 20:22:21
Postat av: erja

Gulliga Marie; Äsch, lite mörker har väl ingen dött av och när det är alltför mörkt så dyker du bara upp på Ambika - lätt som en plätt :D Lite problem har jag! Varje morgon måste jag välja vilken av alla bikinis jag ska ta på mig - gnägg!!

Letar så fort jag kommer åt efter volangklädsel, no such luck yet. Kramis

2010-10-20 @ 16:19:16
Postat av: Calle

Hej på Er och tack för underhållande läsning. Vädersystemen på norra halvklotet har verkligen varit upp och ner. Här njuter vi av vintern och har i helgen varit och åkt skidor i Åre.

God Jul och Gott Nytt År önskar

Calle

2010-12-14 @ 10:10:30
Postat av: lasse & erja

Hej Calle! Kul att höra från dig! Vår etapp 1 är nu avslutad och vi flyger hem för att fira jul och nyår i Björnrike med släkt och vänner. Hoppas du får en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Hälsa alla kompisar!

2010-12-14 @ 18:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0