Solpaneler på sandbank

05apr, Aruba

Vad det inte det vi visste! Nu visar det sig att lastfartyget med våra solpaneler har strandat på en sandbank utanför St Lucia! Det är inte sant...!! Jodå, och det tar ca tre veckor, tror man nu, innan panelerna kommer hit :O! Vi måste prata med Budget Marine och höra om de kan skeppa dem till Panama City....

Under tiden har vi det jätteskönt här. Igår träffade vi stora delar av familjen de Vos, i deras fina lägenhetshotell, och åt hela Victors stora Doradofångst. Alex marinerade fisken och grillade den så att det smakade helt fantastiskt! Tänk att man ska träffas på nästan andra sidan globen så här, otroligt!

Här på Aruba är det bra sandstränder, turistigt (amerikanskt), kasinos, otroligt blåsigt, bra shopping och fullt med ödlor och iguaner om vartannat (man får passa var man sätter fötterna) :). Vi mår som prinsar och har lite "semester från semestern" :) medan vi funderar på nästa steg i solpanelsthrillern.

Efter att vindarna lagt sig något seglar vi till San Blas, en arkipelag utanför Panama som lär vara helt fantastisk. Vägen dit är ca 800nm.


Här träffas vi, 2 av 6 i S6-gänget, med våra respektive på en drink före fiskfrosserierna :O


Telningarna var också med; Mika med sin Alex (kocken), Danni och Victor (storfiskaren)


Mmmmmmm! Perfekt grillad!


En stund i solen med en god bok. Vad mer kan man önska sig?!


Vi skålar för att Victor klarade senaste tentan! Bra killen! Bolla också! GRATTIS till er bägge! (Observera hur färgkoordinerade vi är :O)
PS. Jag fick en grön ring av Marjo igår och idag köpte jag en bikini. Just det, en grön!! (Lime)grönt är S6-tjejernas signum :)!


Det gäller att se var man sätter fötterna... det kryllar av de här krabaterna. Fast de äter visst bara växter, men ändå, man vet ju inte säkert....


Kommentarer
Postat av: 28fot

Synd att ni får vänta ännu längre på solpanelerna, och tråkigt att ni missade W&W, men grattis till tentan. Ses!

2011-04-06 @ 17:15:43
URL: http://www.28fot.se
Postat av: lasse, erja & victor

Hej gänget! Tack för hälsningen och vi håller tummarna hårt för att ni hinner igenom kanalen i tid!!!!

Lycka till, vi hörs :)

2011-04-06 @ 17:39:44
Postat av: Ewa Bohlin

Grattis Victor! Riktigt,riktigt bra gjort att klara den tentan,kanske mersmak för "overklighetslivet"och svårt att hoppa in förläsningssalen igen.Härligt att följa bloggen och resan. Ni ser ut att må rätt gott i väntan på panelerna ändå.

Kram Ewa

2011-04-06 @ 21:32:48
Postat av: Anonym

Hej på er och vilka fantastiska bilder och berättelser . Man kan känna värmen ända hit, det behövs då vi just börjat kika ut ur vårt ide efter denna oerhört låååånga vinter. Vi hoppas ni får fortsatt fint väder, friska vindar och mycket fisk. Och ni ser så himla snygga o härligt Solbruna ut, kommer ni ihåg hur man ser ut i mars /april här? Ha det sååå himla bra o vi tittar till er snart igen. Grattis Viktor till tentan. Kramar Åsa Tommy o Christoffer

2011-04-06 @ 22:28:57
Postat av: lasse, erja & victor

Hej Wikströmmarna! Vi hoppas att solen snart börjar värma och bryna er också :), det börjar väl bli dags nu! Nu förbereder vi oss för nästa "hopp" över till San Blas och indianerna vi hoppas att träffa där, spännande! Tack för hälsningar och skriv snart igen, det är så himla kul att få "brev"! Kramar

2011-04-08 @ 04:04:53
Postat av: Marie

Hej och hå... det känns som om vi andra S6:or glömt att mönstra på.. Jag förstår inte att vi inte kan synka lite bättre och försöka vara på samma ställe.. hur svårt kan det vara? På tisdag är det tjejmiddag hos M-L och kommer ni att vara där? Nääää... bad!! Det måste bli större ordning på det här!!! ;O)

2011-04-09 @ 19:21:02
Postat av: erja

Instämmer helt med föregående talare, varför är inte övriga S6:or här?? Detta är också ett upprop för bättre planering!! Ha det så mysigt på tjejmiddagen (trots allt) och tänk på oss... kram

2011-04-10 @ 03:18:55
Postat av: Marie Holmqvist

Vad är väl en seglats i Västindien jämfört med kvällens tjejmiddag högt upp bland stjärnorna i Mörby? Lite Chappa, god mat, tjejsnack och mys... men, nä, nä häng ni där borta! Tänk inte på oss.. Skoooojar! Vi kommer att sakna er!!

2011-04-12 @ 17:24:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0