Campingliv och besättningsbyte i Antigua

05feb, Antigua, Jolly Harbour


Vi har idkat campingliv sedan igår för Ambika står på backen, 4m över marken, och vi bor kvar ombord. Utan vatten och toa, etc..... Ja, ja, allt går ju. Jag diskar efter frukost i damduschen (resterande måltider äts på lokal), en spann finns i sittbrunnen på brådskande ärenden på natten. På måndag är förhoppningsvis denna prövning till ända och Ambika ska i sjön igen :).
Killarna som målar botten verkar superproffsiga och den nya färgen (jättesnygg, ser ut som diesel) ska hålla ett par år. Det vill vi ju gärna se!!!


Idag lämnade kusin Anna och hennes Pelle Antigua efter sex mysiga dagar ombord och Victor med kompis Mattias kom istället. Besättningarna hann precis bara skaka tass med varandra i skiftbytet! På måndag kommer Petra också :). Hur roligt som helst.


Det har varit lite ombytligt väder här senaste dagarna. Sol, plötsligt regn några minuter, kraftiga vindbyar kommer farande ibland. Men varmt, hela tiden :).


Här firas X antal väskor ner medelst rep...

...och med dem åker Anna och Pelle tillbaka till ett kylslaget Helsingfors, bra mycket brunare än när de kom och hela tiden nynnandes på låten Feeeling Hothothot :)




Två nya pigga (nåja kanske inte, efter en häftig natt i New York..) besättningsmedlemmar anländer samma dag. Här är Mattias och Victor på väg till playan som första aktivitet :) på ön!



Kommentarer
Postat av: Elisabet K

So, känner wibbarna från Antiqua.....ser allt framför mig.....all the best

2011-02-06 @ 18:34:27
Postat av: lasse & erja

Hej Elisabet! Det är kul att vara tillbaka i Jolly Harbour men VAR ÄR DU :). Vädret är lite fram och tillbaka men värmen består tackolov. Nu har vi lämnat Antigua mot nya mål. Kramar!

2011-02-11 @ 01:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0