Oväntat besök

13aug, Björnrike
 
 
Lilla Micke kom och hälsade på oss. Ganska oblyg var han..
 
...och väldigt snygg!
 
 
Annars går allt sin gilla gång i fjällen med bärplockning och skogsvandingar samt trevliga avbrott med kompisar som hälsar på :)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulf Blencke

Vilktn härligt porträtt på Micke räv.

Svar: Hej Ulf, ja han är ett tacksamt motiv så stilla som han sitter och bara väntar på att bli fotograferad (eller matad kanske..:)
erja Ödmark

2014-08-17 @ 09:36:06
Postat av: Lina Johansson

Hej på er! Det är så härligt att följa era äventyr! Jag undrar om ni vet någon segelbåt som ska segla med i årets ARC race och som ev söker besättning? Sen undrar jag även om ni själva skulle vara intresserade av extra besättning på er atlantenöverfart till Europa nästa år? :)
Mvh, Lina Johansson

Svar: Hej Lina. Kul att du följer oss. Har du följt symary.com på sistone? De är på väg från Island hem till Malmö nu, sista (kalla) etappen.Ta kontakt med Oceanseglingsklubben i Stockholm, de har säkert ett gäng som som ska ta sig över till Västindien med ARC:en. Tack för din fråga men som som det ser ut nu har vi "fullt skepp" över atlanten hem. Hälsningar och lycka till!
erja Ödmark

2014-08-19 @ 16:21:24
Postat av: Christer

Fina bilder ! Det ser väldigt gott ut! Längtar ibland efter blåbärs paj ! Vi har snart vår här och pärsiko trädet blommar.Ha det bra! Christer

Svar: Persikor är minsann inte fy skam heller :) Just nu njuter vi av Lagos i Portugal, mer om detta snart.Må så gott!!
erja Ödmark

2014-08-24 @ 17:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0