Wallilabou Bay

04feb, Wallilabou, St Vincent, St Vincent & the Grenadines
 
Nästan Goda Nyheter; vårt ankarspel behöver bara en ny solenoid unit (någon typ av relä???) och det lär ska gå att fixa i St Lucia eller Martinique. Vi som var färdiga att köpa ett helt nytt ankarspel. Det hade drabbas mitt skokonto hårt!!! Den duktiga mekanikern i Bequia gav oss det lugnande beskedet samt kopplade om systemet att vi nu, om vi måste, kan släppa ut ankaret manuellt och köra upp det med ankarspelet tills vi får det lagat. Toppen!
 
Jäklar människor! Pga trasigt ankarspel bokade vi en boj i Wallilabou Bay. Tror ni att det fanns en ledig boj när vi kom dit? Nej, just det. En kille i sin lilla träjolle försökte hjälpa oss och dyka efter en sjunken boj men utan att lyckas. Vi fick ta en boj i viken brevid för det var för djupt för ankring. Natten blev allt annat än bekväm för det väna paret i förpiken för bojen slog mot skrovet hela natten... och vi var rädda för pirater hela tiden :)
 
Idag tog vi en boj utanför restaurangen i Wallilabou, checkade ut ur landet och åt en god middag med piraterna från Pirates of the Caribean. De var snälla visade det sig :D och Cpt. Jack Sparrow var där, wow!
 
Imorgon styr vi seglen mot St Lucia!
 
The Boat Boys were immediately there when we arrived and wanted to help with lines and ropes from their small fragile boats. It's not always successful ...

This is Capt Sparrows Bay in Wallilabou. All the pirates were there. Even the parrot was a Captain Hook.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0