Tre böcker om våra resor är nu utgivna!

Våra tre böcker om våra två stora resor är avslutade och finns att köpa i nätbokhandeln, Book on Demand, BoD, Bokus, Adlibris, Bookoutlet, CDON, m.fl.
 
Det har tagit mycket tid när man får göra i stort sett allting själv. Förlaget eBokförlag Gullestad har sedan givit ut dem. Det känns helt fantastiskt bra och böckerna blev fina, tycker jag själv :)
 
Genom mina loggboksanteckningar varje dag blev underlaget omfattande (milt sagt) och ett urval av alla tusentals bilder från resorna förgyller böckerna och ger näring åt fantasier om resor för alla äventyrslystna och resesugna. För oss själva är det en dokumentation av oförglömliga minnen.
 
I somras gjorde vi en fantastisk liten resa med vår snipa från Kuggören, där vi bor på sommaren, till Sollefteå via den vackra och obebyggda Ångermanälven. Kanske blir det en liten bok om även detta miniatyräventyr...
 
Vi har en ny plan; att nästa år segla vår snipa från Kuggören till Luleå, ta den med lastbil till Narvik för att efterföljande sommar segla genom Lofoten och den norska västkusten söderut. Havet finns tydligen kvar i vårt blodomlopp.
 
 

RSS 2.0