Midsommar i Sjötorp

Så har vi landat vid Vänerns östra sida, i Sjötorp, och sammanstrålat med gamla pilotkollegor. Göta Kanal är klar och kostade oss ca 7 500 SEK. Återstår Trollhättekanalen. Vi har övat på akterförtöjning i 12 m/s... funkar bra (hittills!). Som traditionen bjuder har vi ätit silllunch med nubbe och jordgubbar... nu är det dags för grillning fast vi helt enkelt inte orkar äta mer!!

Imorgon ska "KORSA VÄNERN" (ca 50 nm) och alla segel ska förhoppningsvis upp (nästan för första gången denna säsong).

Glad midsommar önskar Lena, Lasse och erja!
Särskild tanke går till nära och kära och så S6 på Skabbholmen :D

Kommentarer
Postat av: Anthony och Marjolijn

Trevlig midsommar önskar vi.

Efter en underbar midsommarafton med lunch, kaffe, drinkar, lekar, fjärilsholk-bygg, fjärillar-i-silkespapper-vikning, lekar, grillning, fika-igen, jordgubbar och dans.....puh....är jag nu åter i berga.

Det var en underbar helg men vi saknade er, Erja och Lasse, det blev lite tomt utan er. Hörde du förresten att vi S6 lämnade ett litet kort medelande på din lur?

( ett litet diskret ''IT-SHOULD-HAVE-BEEN-ME...'' finns där )

Vi tänkte och skrålade för er.

Ha det och ''kör'' försiktig.

Kramar Marjolijn ocg Anthony

2010-06-26 @ 14:33:53
Postat av: Elisabet K

Läser allt med stort intresse.....tack Lasse för samtal, det värmde! gillar planeringen, I will be there! Tillfälligt i Uppsala, fortfarande små saker att ordna efter Jan men börjar få ordning på det mesta. Varmt, vtn.23, luft 28-30, ända sen midsommar! NZ kusinerna rest hem, vi han göra mycket, kul för oss att träffas så intensivt 1 14dgr. Lite svårt att vara på ön, ensamt och tomt efter Jan.... Hoppas nästa etapp blir "ospännande" Puss och kram

2010-07-17 @ 16:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0