Nu är vi på väg!!!!!!!!!!

20min efter tidplan, dvs kl.18.20 den 15jun 2010 vinkade vi adjö till barn och många vänner i Skärgårdsstadshamnen. Efter en hel räcka intensiva dagar, veckor, månader har vi nått målet: Nu börjar vår jorden-runt-segling! Många glada tillrop och lycka till från vänner har följt oss längs planeringen och på Söderhavsfesten i Vaxholm gungade många höften i takt med rytmerna och grupperna *"S6" (som nu temporärt blir S5) och "Trådrullarna" hade surpriseuppträdanden och var i verklig högform. Presenter fyller hela båten med fiffiga saker, praktiska saker, tekniska grejor, läsvärt, mascotar och champagne (helt ärligt; vi kommer att vara alkoholister redan innan vi kommer Inverness). TACK ALLA för ert stora engagemang och fina presenter!

Punkt för planeringen var igår med bubbelvin och hej-då-kramar på bryggan. Så roligt men ändå måste tårarna komma!! Första etappen gick till Tynningsö (1tim motorgång från Skärgårdsstad :D för att äta en god middag hos Torkild, Christina, sonen Håkon och kompisen Fredrik.

Idag SKINER SOLEN och vi motorar till Landsort för att träffa Kapten Totte. På vägen dit tänker vi börja stuva alla saker som ligger huller om buller i båten. Omöjligt att sätta segel :D


* S6 är "Tjejgänget" alltid klädda i limegrönt och står (idag) för SEGLANDE, SKIDÅKANDE, SUPERSNYGGA, STOLLIGA och STRÅLANDE.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0