På återseende Mattias

27feb, Rodney Bay, St Lucia


På den häftiga överseglingen från Martinigue till St Lucia (30nm) fick vi en massa äventyr på vägen; ett stort stim delfiner, ett gigantstim flygfiskar som for åt alla håll, paus för snorkling i en vacker vik, toppensegling i halvvind i 12 m/s, mörkerangöring till St Lucia och... det bästa av allt... Mattias lyckades fånga en superfin tonfisk! 

Väl fastsatta i boj utanför marinan i Rodney Bay på ön St Lucia får Mattias till uppgift att rensa firren!! Det gick bra och den var jättegod!!! Vackert stekt med god sallad till, mums!

Dagen efter åkte Mattias vidare till nästa äventyr; golf i USA. På snart återseende, hoppas vi på Ambika :)!
Vi stannar kvar här (vi har plats i marinan) och inväntar bättre väder, det blåser utan h..e och det har regnat floder...:(! När det bedarrar drar vi norrut till Martinuque igen för att ta emot en ny besättning den 3mar; paren Hägerfälth och Kyller :)!


.

Äntligen en tonfisk, det har vi längtat efter länge och nu fick Mattias upp en!



MUMS, en supermiddag för fyra och ändå orkade vi inte äta upp allt :)



Dopp i poolen i St Lucia före Mattias avresa till Antigua och vidare till golf i det stora landet i väster :)





Kommentarer
Postat av: Calle

Tjena!

Låter härligt. Nästa tur till S:t Lucia bör Ni kolla Marigot Bay, ett läckert ställe. På S:t Vincent var det en häftig upplevelse att gå in i Blue Lagoon. Vi hade lots både in och ut för det var ett häftigt surfande in i en liten öppning i revet.

Hälsningar

Calle

2011-02-28 @ 15:54:28
Postat av: Olle Henriksson

Hej!

Vilka upplevelser! våra planer sträcker sig till en seglats i sommar fr Sigtuna till Haninge, känns nästan "pluttigt" jämförelse. Jag försökte hitta er på AIS men ni verkar vara utanför täckningsområdet för VHF? Ha det bra! / Olle H / fr gamla LFV projekt

2011-03-12 @ 18:52:31
Postat av: erja

Hej Olle! Ja det är verkligen att uppleva sin dröm men vi älskade att segla hemma också :). Vi har haft vår AIS avslagen när vi varit här i Karibien men snart ska den på igen. Hälsa!

2011-03-17 @ 05:11:20
Postat av: lasse & erja

Hej Calle! Vi var där och idag, med GPS är det oändligt mycket lättare att navigera :O

2011-03-17 @ 05:12:28
Postat av: Jual Rumah di Jakarta

Your look at nevertheless this is great and ways in which I truly feel. I recently now mailed him this internet site to say him your personal view.

Postat av: Grosir Baju Murah

Generally I never read whole articles but the way you wrote this information is simply amazing and this kept my interest in reading and I enjoyed it.

Postat av: Jual Laptop

You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you have covered so many bases.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0