Vind i seglen, igen!


01feb, Antigua

NU ska vi lufta seglen och köra ett varv runt Antigua. Efter nästan sex veckors stillestånd. Vi startar med ett pitstopp i St John (huvudstaden) och stannar för natten i Deep Bay, för ankar. Nästa dag är planen att segla till English Harbour och titta på alla super-yachts som ligger där. Där är Ambika att betrakta som en liten jolle…..

Fast vi hade lite otur i förrgår! När vi skrapade bort snäckor och sjögräs under vattenlinjen med hjälp av gummijollen, kom snäckor mellan borsten och jollen som SKAR UPP GUMMIT – och luften pyste ut. Punka helt enkelt på den sprillans nya jollen!!! Surt! Igår fick vi tag på en lagningssats så nu är det (förhoppningsvis) helt igen!

 

Off we go again!!!

Stolt pojke visar upp sin fångst av Squid. Fast det visade sig att den var köpt i
i livsmedelsaffären och användes som bete som större byten :0

Nu är Anna och Pelle installerade på Ambika. Cheers!

Kommentarer
Postat av: Stellan Hilmerby

Hej Lasse och ni andra ombord.

Måste bara tacka för ert festliga bloggande och sända med en länk som visar hur jag "seglar" i Uppsala medans ni gottar er i värmen. Det är min polare Tommy som snurrar.



www.hilmerby.com/film/tommy.avi



MVH



Stellan Hilmerby

2011-02-03 @ 12:13:39
Postat av: Fredrik Hansson

Hej Erja Och Lasse :)!

Ni verkar minst sagt ha det bra, har aven hort rykten om att ni kommer fa besok av tva "studenter" nu ! Ha det sa jatte bra och halsa! Det ar roligt att folja er resa :)

2011-02-04 @ 04:22:16
Postat av: lasse

Hej Stellan!

Jag vet att du är en virtuos på nyckelharpa men du är uppenbarligen lika duktig på skridskosegling, WOW! Jag antar att du håller samma standard som Tommy. Vilken härlig film, nästan så man längtar till vintern!

2011-02-04 @ 19:52:53
Postat av: lasse & erja

Hej Fredrik! Inte bara två, det kommer tre stycken glada ungdomar till helgen! Vi ska hälsa från dig! Hälsa mamma och pappa från oss :)

2011-02-04 @ 19:55:43
Postat av: Peter

Hej på er båda!!

Jättekul att få följa era strapatser :)

Snubblade på bloggen via Google nyss.



Lycka till! :)

2011-02-08 @ 13:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0