Tredje gången gillt

31maj, Panama City

Okay, då har vi fått installerat den tredje batteribanken på drygt ett år! Är vi glada nu? Jovisst, absolut! NU tror vi att vi (mest Lasse förstås) förstår hur det VERKLIGEN fungerar. Hur ström i vilospänning, ström in, ström ut, ström under laddning, volt hit o dit fungerar…. kanske…. hoppas!! Allt ska loggas tills vi vet exakt hur allt fungerar, på VÅR båt. Rick har verkligen varit en superbra kontakt, mycket kunnig och ivrig att lära ut. På onsdag ska vi bjuda honom på äkta Oban whiskey och middag!!

Varför ska vara lätt när det kan vara svårt : )!!

Det som saknas nu är den nya kabeln till Pactormodemet som Rick beställt från USA. Om den inte kommer kan vi inte använda email via HF. Och hur ska vi få kabeln efterskickad till oss, och vart då? Hmmm…

...here we go again... (har ni hört den melodin :)


Kommentarer
Postat av: Totte

Hej mina vänner! Ni verkar vara väl förberedda för det stora klivet! Hoppas ni hinner få dom efter-längtade kablarna oxå, så vi kan höra ifrån er även från det stora blå.

Har kommit igång med flygandet efter en seg in-ledning. Kom precis in på hotellet i Mumbai, från Bru, tillsammans med Ola J. Sommaren verkar bli relativt lugn, eftersom man påstår att det just nu, finns ett överskott på piloter. Finns t.o.m. möjlighet att få tjänstledigt en månad i sommar, enl ett rykte. Det vore ju inte helt fel!

Vi håller tummarna att allt ska gå enligt planerna för er och ser fram emot bilder och text från söder-havet.

Många hälsningar/Totte

2011-06-01 @ 21:51:25
Postat av: lasse & erja

Hej Kapten Totte! Otroligt flyt du haft att gå kurs och sedan vara ledig i sommar, grattis!! Ta det lugnt och flyg försiktigt!! Vi hörs från Galapagos..

2011-06-02 @ 00:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0