Ska bara fixa till det lite..


19maj, Panama City

Någonting blev galet med bloggen, så nu kommer jag att fixa det genom att försöka lägga tillbaka de bilder som ”försvunnit”… en hel del uppdateringar av bloggen kommer att bli resultatet för er som har ”bloggalarmen” på : )

S/Y Marys besättning kom på besök. De ska vara på väg runt jorden i tre till fyra år. De har en superfin blogg med fantastiska bilder på www.symary.com (se länklistan).

Mitt ansikte och kropp börjar så smått inta sitt bekanta utseende. Fortfarande har jag tydliga blåmärken (i grönt, gult, lila) på höger öga, hakan och låret. Lasse börjar tröttna på att förklara för alla att han visst inte är någon hustrumisshandlare (fast han säger att kvinnorna nu ser på honom med mer respekt.. ; )

Vi skulle just till att öppna en Champagneflaska för att fira all den ström som skulle forsa in i Ambika.. när vi upptäckte att något var galet igen. Batteriet var ”överfullt” igår kväll och lyriska går vi och lägger oss. Men kl.0530 larmade systemet för dålig batterispänning!!! Det har det aldrig gjort förut. Hallå, vad är det nu då! Så nu blir det till att undersöka detta nya fenomen….. Champagnen får vänta och det är tur att det fortfarande är tid kvar innan flickorna kommer!
Linda och Ludde med barnen Lovis och Otto (fem och tre år) har bott på S/Y Mary i nio år för att få råd och i augusti förra året startade de hemifrån. Vilken beundransvärd målmedvetenhet!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0