Hemma "på besök"

14jan, Stockholm

Brrrrrr, vad kallt det är! Tjugofem timmar efter planet lyft från Auckland landar vi på Arlanda med endast en mellanlandning på 3 timmar i Bangkok. Då funderar man på hur det tog 1,5 år att komma dit... När vi landar är det plus 2 grader och regn... hmmmm!

Helt underbart att krama Victor och Petra och det ska bli så kul att träffa nära och kära. Skidåkningen i Björnrike senare längtar vi också efter.

Just nu är det fullt ös med inhandla nya datorer istället för våra gamla och grymt energikrävande dito. Att blogga med mitt stora energimonster till PC ombord på Ambika när vi seglar, tycker kapten Ödmark INTE om!!




Vi lämnar NZ från Whangarei och Ambika får vila några veckor....
--
We are leaving NZ, Whangarei, and Ambika. We´ll spend some weeks in Sweden and Finland... It took us 25 hours from Auckland to Stockholm via Bangkok.


Arlanda har fått ett hett eftertraktat "facelift" vid ankomstterminalen :)
--
Arlanda Airport's recent facelift = nice flowers outside terminal 5.


Victor och Petra kollar schemat infor pluggstart i tom lagenhet. Nu ar snart Stockholm ett minne blott. Victor bor nu i Jönkoping och Petra i Uppsala.
--
Moving out! The children is moving from Stockolm to their respective university locations...


Modern familjekväll (!) i teknologins högborg :D
--
The family is gathered for a nice evening in each others company.... or rather everyone is enjoying their own PC, MAC, iPAD or telephone.... hmmm :)

Kommentarer
Postat av: Urban o Cricco

Välkomna hem.

Är hemma på Åland eller var...?

Nog är det väl ändå lite härligt att ha lite vinter som omväxling, även om vintern därnere inte är mycket att hurra för vad vi förstår. Här har vi idag ca tre grader kallt och mycket snö - vitt och fint och ljust.

Vår kära Buster, den stora hanen, är död och det är stor sorg. Cricco har svårt att inte vara ledsen. Livet är hårt ibalnd, men måste givetsvis gå vidare. Nu ser vi fram emot att huset skall börja komma om ca 2 veckor. Det blir spännande. Inflyttning i början av juni. Då är ni nog inte hemma vad vi förstår av ert "körschema", men ni är välkomna längre fram. Huset kommer att stå kvar och förhoppningsvis bor vi där också nästa gång ni kommer hem.

Ha det gott nu och var rädd om benen i Björnrike.

Kramar

Urban o Cricco

2012-01-16 @ 11:14:16
Postat av: Bolla

Hahahaha familjen Ödmark med diverse datorer och ipads! Alla utom Lasse som verkligen går helt mot strömmen! Han kör hederligt pappersblock och blyertspenna men hänger med i "it-svängen" genom sin nya telefon med funktionen SMS. Hoppas ni får en skön Sverigesemester från semestern!

2012-01-24 @ 00:40:00
Postat av: lasse & erja

Hejje Urban & Cricco

Tack för hälsningen, nu har vi varit här i några veckor och skönjt solen en halv dag :)

Nästa år kommer vi och synar nya huset, planerar att komma hem (som vanligt) i januari. Jobba inte ihjäl er. Stor kram

2012-01-25 @ 10:08:03
Postat av: lasse & erja

Ojoj Bolla, vad rätt du har i din analys !! Ett gott skratt fick vi och nu sneglar Lasse oroväckande ofta på iPaden, för han vill ju inte vara sämre... :D

Stor kram

2012-01-25 @ 10:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0