#%&*#&¤:ar Internet!

02okt, Java Sea
Position: 06,50 S - 114,15 E

Kvällen efter hemkomsten från en utflykt till Ubud på Bali satte jag mig vid datorn och skulle uppdatera bloggen med alla fantasiska intryck. Många, många bilder laddades upp och precis när jag skulle trycka på knappen "publicera" försvann kontakten! Helt och hållet! Ingen tid att springa till sta´n och köpa mera megabite :( för tidigt nästa morgon var det avgång mot Borneo för att hinna till en resa längst floden som vi bokat i förväg.. Bara att bita i det sura äpplet, ¤%&#! Det får bli när vi kommer fram OCH när vi får 
Internet igen.

När detta skrivs guppar vi på havet ca 100nm från Bali i lätt vind 
akterifrån och genuan spirad. Roxy ligger strax framför, inom synhåll, och vi har två nätter med fullmåne på oceanen framför oss innan vi kommer fram till Kumai på Borneo. Ganska myspys får vi tillstå :D

Skickat till Petra via Satcom

 


Kommentarer
Postat av: Marie Holmqvist

Låter inte helt fel.... Skulle gärna byta lite internet trassel och segling mot Borneo mot höstrusk.. Men ärligt talat är hösten ganska mysig... Har varit i Björnrike 4 dagar och gjort en del vandringsturer... Sååå vackert!!! Det också....;0) puss o kram

Svar: Hörde att ni vandrat upp för Sonfjället. Det måste ni berätta om sedan!!! Kram
erja Ödmark

2012-10-02 @ 22:29:35
Postat av: Peter

Tjiihooooo!!!
I dag komsenaste numret av "Oceanseglaren"!
I den fanns ett jättefint reportage av blxtnedslaget.
Jag kan skymta lämpliga sysselsättningar för er när ni kommer hem igen, som: Krönikör, fotograf, författare, reportrar etc.
Keep up the good work :) skickar in ännu en request till vår subcontractor till väderguden, om förliga vindar! Skota hem!

Svar: Du är alltid lika positiv. Underbart roligt att läsa dina glada tillrop :DFår se hur mycket som ändrats när vi läser om er segling i framtiden :)
erja Ödmark

2012-10-03 @ 13:58:02
Postat av: Elisabet Kollstedt

Wow, så fint ni har det, tro inte att jag inte följer er för jag är tyst, men, vad säger man annat än TACK för skildringar, vardagsbestyr osv.
Här händer det grejer, vi intar Herräng, Diesel-Doris äntligen såld ( mkt. rabatterad!) men skönt slippa det problemet, blir en snabb styrpulpet i stället.....
Puss och Kraaaam

Svar: Diesel Doris var ett riktigt dåligt köp, Hermansson lurade skjortan av oss, skönt att vara av med den! Grattis till alla nya äventyr i Herreng, m.m. :DVi är i Singapore nu för att hämta glada gastar. När kommer du tillbaka till Ambika tro? Garanterat blir du väl ciceron i Sydafrika?! Spännande!
erja Ödmark

2012-10-06 @ 17:47:38
Postat av: Elisabet Kollstedt

Stjälvklart med Sydafrika...... gärna en ny trip till och med Ambika, vi får snacka när ni kommer hem. Vilken otrolig upplevelse uppför floden, grön av avund...... Fortsatt god tur!
Kraaaam

Svar: Kul, ja då får planera när vi kommer :). Nu närmar vi oss Malacka och det står kultur aktivitet på agendan!
erja Ödmark

2012-10-18 @ 10:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0