Vilda djur...

25jan Sverige
 
Äntligen vinter och kallt! Renarna verkar ha gott om mat i skogen där det knappt var någon snö alls. Men ut på vägarna ska de i alla fall, hela gänget och slicka salt på vägarna. Inte bryr de sig om bilisterna heller...
 
Nu drar det ihop sig för besättningen på Ambika att packa kappsäcken och sätta sig på flyget till Kapstaden och fortsätta äventyret på de stora haven. I början av februari är det dags och då tar vi först upp Ambika på landbacken och gör rent botten så att vi får god fart framåt :)

 
 
It´s cold again after a relatively "warm" Christmas and the wildlife is thriving with lots of reindeer everywhere, it appears they are mainly on the roads, licking the salt :) The bears are still asleep, but in summertime there are lots of them around.
 
In the beginning of February we´ll return to Ambika in Cape Town and continue our journey around the world.
Jipee!! 

Kommentarer
Postat av: Jan-A

Jaha ja, här i Stockholm är det bara den 23 jan, så imorgon när vi åker till Björnrike blir det väl då den 26 januari. Tidszoner har man ju hört talas om med datum zoner där det skiljer flera dagar är ju ganska ovanligt. Inte undra på att tiden går så fort när man är i Riket. Man hinner ju knappt komma dit förrän det är dags att åka hem. Nu fattar jag varför.

Svar: Tänk så det kan bli, troligtvis en av nackdelarna att vara en världsmedborgare :) Vi ses i björnrike !
erja Ödmark

2014-01-23 @ 19:38:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0