Ännu en båt som lämnat Lagos

01nov, Lagos, Portugal
 
S/Y Sandvita har nu också lämnat marinan och kapten Lasse med besättning Anne, Nisse och Lottie har seglat ut i fantastiskt väder, kanske lite för lite vind, men i övrigt toppen! De har siktet på Porto Santo i Madeira och styr så småningom till Las Palmas där de ska vara med i ARC-rallyt som startar den 23nov. Magiskt. Inte så många långseglare kvar nu men marinan är full av båtar och många besättningar verkar övervintra här.
Sandvita (som är en vacker vit blomma) ska segla hela säsongen sedan i Karibien och vi ser fram emot att träffa dem där!
 
Man tror inte att det är sant; Idag, 01nov, är det ca 27 grader och solen bara vrålade ner på oss när vi tog vår långpromenad på knappt 2mil till Luz och tillbaka igen... lite möra blev vi får vi nog erkänna. Vi har kört 5:2 i några månader samt yoga och långa promender och det har givit effekt. Lasse har gått ner nästan 7kg (magen är nästan borta) medan jag inte gått ner knappt alls men Lasse kallar mig för "Transformer" för enligt honom har min kropp "omformerats" (till det bättre ska väl tilläggas :)
 
 
 
Jodå, man får se lite suddig ut när man firar sista kvällen med gänget. Kapten Lasse och sambo Anne ska lämna Lagos nästa morgon :)
 
 
Läs mer om S/Y Sandvita  på
https://sv-se.facebook.com/pages/Sy-Sandvita/142117062665329
 
 
 
Iväg far hon, S/Y Sandvita...  Fair winds önskar vi på landbacken!
 

S/V Sandvita has also left the Lagos Marina with captain Lasse with crew; Anne, Nisse and Lottie. They are heading for Porto Santo in Madeira and will then continue to Las Palmas where they will check-in to the ARC Rally, which starts on 23nov.  

Ännu en härlig promenad längst kusten :)
 
 

 


Kommentarer
Postat av: Lalle

Härliga sommarbilder. Vi ser fram emot januari, då även vi får njuta av Algarve.
Tack för senast! Det var kul att segla runt kustremsan där nere. Och det var kul att träffa er.
Lycka till med motionen. Det märks att ni är gamla sportare...
Kram
Lalle o Eva

Svar: Tack själva. Det har blivit lite svalare så golfvädret blir säkert perfekt i januari.Många hälsningar Lasse & erja
erja Ödmark

2014-11-02 @ 18:08:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0