Startläge; ready, steady, go!

08jan, Björnrike
 
Jultomtar, pepparkaks- och pirogbak, sill och nubbe, julskinka, vänner, tjocka släkten, huset fullt av barnbarn, minibiljard, nyårskalas, Alfapet med chips, live gitarrspel med skönsång, julgransplundring, skidåkning och besök i Röros. Alltså var allt som det ska vara :) och ännu lite bättre! Fast vi saknade bror Tim med familj, mormor och Ingvar som var krasslig :(
 
Nu är det bara sex dagar kvar till take-off. Flighten går från Stockholm via Frakfurt och Miami till Port of Spain i Trinidad. Där står, om allt har fungerat som det ska, Ambika och väntar - nypolerad och bottenmålad. Den 19jan är det sjösättning och strax därefter blir det start på nästa etapp som går norrut mot St Lucia, tillsammans med Otto och Pirjo.
 
Skepp Ohoj!!!
 
 
It's only six days left to take-off. The flight goes from Stockholm via Frakfurt and Miami to Port of Spain in Trinidad. Ambika is waiting, polished and with the bottom painted. The launch is planned for the 19th of January and shortly thereafter the journey will start; first we´ll head north to St. Lucia.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Christer

God Jul o Gott Nytt År !
Ser fram emot nya äventyr!.
Hälsningar
Christer

Svar: Hej Christer, ja here we go again :D
erja Ödmark

2015-01-10 @ 12:34:51
Postat av: Cricco

Hej på er.
Long time no hear!!!
Allt är väl på min horisont. Har varit ute och rört lite på mig: Argentina, Falklandsöarna, Sydgeorgien, Antarktis och åter Argentina. 24 dagar, och 19 dagar ombord ett expeditionsfartyg i full orkan för det mesta (55-95kn) Tja, var väl inget :)
Julen firad i Bollnäs hos bror min och nu nytt år och nya planer. Inget bestämt än, men det lutar åt syd NZ eller kanske Nordvästpassagen. Vi får se.

Så roligt att det drar ihop sig igen och att Ambika ska få plöja sköna vågor. Hoppas att ni finner henne i gott skick och att seglatsen blir underbar. Jag önskar er allt gott och segla lågt och sakta!!
Kramar i massor från eran Cricco i Luleå :) :) :)

Svar: Kära Cricco! Kul att höra din "röst" igen. Du är väl helt galen som är ute i galenexpeditioner i orkan!! Fast det låter hur spännande och cool som helst :) Vi räknar med lata dagar i Karibien till att börja med med pinacoladas en masse och med luddpill i navelen.
Sköt om dig, vi hörs och en bamsekram!
erja Ödmark

2015-01-13 @ 10:38:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0