Min bok om "The Great Loop" är publicerad!

Nu har det äntligen hänt!
'Min bok om The Great Loop finns att köpa i nätbokhandeln via Book on Demand (bod.se), Adlibris, Bokus och CDON. Den går också att beställas via förlaget ebokförlaget Gullestad, Boktugg m.fl.
 
Boken handlar om vår resa med motorbåt under ett år i floder, kanalsystem och sjöar i USA och Kanada. Resan kallas ”The Great Loop”. "Loopen" är väldigt populär att göra och det finns ett stort utbud av böcker i ämnet men denna är den enda, mig veterligen, som är utgiven på svenska av svenskar. Vi har ju varit inbitna seglare under alla år men efter att ha genomfört vår segling runt jorden under fem år ville vi testa något nytt. Det ångrar vi inte!
 
Så här beskrivs boken av ebokförlaget Gullestad
”Och vi som ALDRIG skulle skaffa motorbåt! Jordenruntseglarna Erja och Lars Ödmarks äventyrslust kvarstår efter fem års segling med Ambika Viking. Drömmen om att få uppleva det genuina USA förverkligas - ombord! En årslång mycket spännande och händelserik seglats genom tjugo stater i USA och Kanada på olika kanaler, floder och sjösystem. Ombord på ett eget fartyg, denna gång en stor motorbåt, genomför de "The Great Loop" och dokumenterar resan som inspiration till framtida upptäcktslystna sjöfarare. En bok också för alla dem som är intresserade av att upptäcka nya miljöer bortom de vanliga turiststråken.”
 
Det tog ett härligt år att genomföra resan som började och slutade i Florida. Man färdas på den kalla årstiden i det rödmarkerade området och när det är varmt åker man längs den gröna linjen.
 
 
Så här ser omslaget ut
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0