Fiesta och påökning av besättning

12sep, Ayamonte (Spanien)

En Fiesta som heter duga, den i Alcoutim! Det firas i dagarna FEM i Alcoutim och kl. 08.00 (!!) på morgonen slutar discomusiken som avslutar nattens övningar. Det grillades helstekt gris, det fanns fullt av stånd med sötsaker, öl och vin flödade, marknad, fyrverkerier, musik och dans i varje vrå. Portugiserna vet hur man festar, gammal som ung är med!

Igår fick vi förstärkning. Marie och JanA (Jan-Anders) Holmqvist kom med Norweigan till Faro för att segla med oss i dagarna tio. Leif Axelsson, som bor nära Faro, hade den stora snällheten (!) att ge Holmqvistarna skjuts hela vägen till Alcoutim, fantastiskt!

Lite möra var Marie och Jan-A första natten (de hamnade rakt in i Fiestan efter att ha stigit upp kl.0300 på morgonen) och vi hittade dem sovandes i sittbrunnen efter att Lasse och jag dristat oss till en virvlande dans (nåja) eller två.

Det blev fem dagar i floden. Dagar fyllda av både arbete och Fiesta. Nu bär det av ut i havet igen! Fast först ska vi övernatta i flodmynningen, denna gången i Ayamonte på den spanska sidan…Mums, den "svarta" grisen smakade underbart!Välkommen till Ambika, Marie och JanA!!!Flameco i 1300-talsborgen - HÄFTIGT! Dock hade de stulit S6 (tjejgängets) limegröna klänningar....


Kommentarer
Postat av: Elisabet K

Såååååå kul ni har, blir trött bara av läsningen..... bäst att ladda alla batterier om man skall hänga med! kram till nya besättningen och allt gott inför nästa etapp. Här närmar sig höst....

2010-09-13 @ 08:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0