Trinidad

16jan, Chaguaramas Bay, Trinidad
 
Puh, vilken resa. Först gick allt strålande, alldeles för bra förstår vi nu. Det var när vi landade i Port of Spain igår kl.2330 (sista flygplanet in för kvällen) när det körde ihop sig. Över en timmes väntan i immigration och när de fick veta att vi hade en båt här blev det KRÅNGLIGT. Hon vände och vred på alla papper, ställde 50+ frågor, ringde samtal... Till sist var det bara vi kvar! När hon uttömt hela sitt frågebatteri och vänt alla papper satte hon sin stämpel och vände oss ryggen. Hmmmm. Nåväl, vidare till bagaget, som inte var där.. Skriva rapport. Ställa oss i kö på rött (enligt order) och VÄNTA. Metodiskt och mördande långsamt gick de igenom bagaget på resenörerna före oss. Till sist var vi klara och under av alla under stod taxikillen kvar och väntande på oss. Kl.0300 kunde vi bädda ner oss och domna av på marinans lilla hotell. Vi är framme!

Kommentarer
Postat av: Lalle

Kul att ni är igång med bloggen igen. Hoppas sjösättningen går bättre än tull-äventyret...
Njut av behaglig värme och varmt havsvatten.
Lalle o Eva

Svar: Lycka till själva med golfandet i Portugal!
erja Ödmark

2015-01-17 @ 09:28:02
Postat av: Anders

Hehe, Vet inte vad man ska tro... är det för mycket ordning och reda därborta - eller för lite? Ska iaf komma ihåg att inte vara båtägare när man tullar in. Får man äga en bil? Hur som, kul att ni är framme :) Lycka till med sjösättningen! Bästa hälsningar
Anders

Svar: Bättre (snabbare) att anlända utan båt, oomkullrunkeligen :) Ingen aaning med bilägande men nu är vi ialla fall i full gång med "reclaiming ambika"! Imorgon sjösättning! Det är varmt!
erja Ödmark

2015-01-18 @ 18:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0